om os

Flowering Business er lavet af Flowering ApS, et dansk blomsterkoncept til fordel for kunden og miljøet. Flowering tilbyder forskellige produkter, alle med samme formål: At nedbringe CO2-udledningen i Danmark.

Navnet "Flowering" udtrykker vores vision: Et blomstrende CO2-frit Danmark. Flowering Denmark er stiftet af vennerne Johan og Artin, der trods deres unge alder allerede har formået at sætte sit aftryk på den danske blomsterscene. I samarbejde med deres erfarne team har Johan og Artin udviklet Danmarks første blomsterkoncept, der modvirker spild af blomster.

Kernen i vores forretning er at skabe eksklusive blomsterkreationer af selektive overskudsblomster. Dette formår vi at gøre med vores stilrigtige håndværk og professionelle sans for design, samt vores unikke aftaler med Grønttorvet (Copenhagen Markets). Flowering kombinerer god stil med god etik.

Lavet af hvem?

Vores blomster

Hvordan er vores overskudsblomster af høj kvalitet?
- Vi bruger udelukkende overskudsblomster i A1-A2 klasse
- Vi køber kun ind til dagens bestillinger
- Direkte fra eget værksted - uden mellemled
- Vores professionelle blomsterindkøbere håndplukker overskudsblomsterne

Flowerings team består af florister med mere end 30 års erfaring inden for branchen. Uanset jeres behov, så er vores team rustet til opgaven. Vi leverer alt fra buketter til dekorationer til ophæng. 

Vores unikke indkøbsmønster sikrer din virksomhed markedets absolut bedste priser.  Vi er interesseret i et 3x win forhold: Jer, os og miljøet .

Hvad tilbyder vi?

Vi planter træer!

Udover at vi bekæmper blomsterspild og støtter den danske lokalproduktion af blomster, så bidrager vi også bogstaveligt talt til en grønnere verden. For hvert 1000kr vi omsætter, planter vi et træ i samarbejde med MARANI JSC, en autoriseret anerkendt dansk leverandør i Georgien. Vores regnskab bliver desuden gennemgået og blåstemplet af et anderkendt revisionsfirma, Revision Nysted ApS.

Hvad med Flowering

Business?

Flowering Business er lavet med det ene formål, at sikre din virksomhed den absolut bedste oplevelse. På vores hjemmeside kan du bestille din ordre uanset størrelse og ønsker. Læs mere om det vi tilbyder, udfyld evt. vores formular og lad os kontakte dig.

Friske blomster

direkte fra torvet

Selvom vi bekæmper blomsterspild, så tilbyder vi hele 5 dages friskhedsgaranti. For at sikre din virksomhed den bedste oplevelse, garanterer vi altså mindst 5 dages friskhed. Lever vi ikke op til jeres forventinger, får I en ny på vores regning.

OBS: Dette gælder ikke "Flowering Single Event".

"Flowering Single Event"

Disse blomster er hovedsagligt fra overskudslagre, og typisk udsprunget. Ved brug af "Flowering Single Event" sparer din virksomhed op til 70%. Dette er yderst fordelagtigt til store begivenheder, hvor blomsterarrangementerne kun skal holde et par dage.